Sacramento County DA Criticizes Gascón, Blocks LA DA Jurisdiction

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” id=’Header_banner’ color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-73m62p’][/av_section]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kjw5aer8′ admin_preview_bg=”]

Sacramento County DA Criticizes Gascón, Blocks LA DA Jurisdiction

Sacramento County District Attorney Anne Marie Schubert spoke to KFI’s Gary and Shannon regarding her letter to District Attorney George Gascón and her decision that her office will no longer grant him jurisdiction over any crimes that involve Sacramento County.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/iSyB9t8N-t8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kjw59uds’]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-5c905t’]

[av_social_share title=’Share this interview on social media or by email’ style=” buttons=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-3pllcx’]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-2cdos1′]

Recommended Posts